mandag 20. september 2010

En travel helg!

Mandag og hviledag etter en fullspekket helg......Fredag var vi vi på båttur med ambassaden, gode venner, nye venner, god mat og drikke! Tre timer i Singapores skjærgård gikk fort som en vind og etterpå bar det i taxi nesten hjem - men bare nesten! Skulle ta enda noen timer til hodet møtte hodeputa! Vi endte på Hary's sammen med glade venner! ;) Så var det tid til litt hvile og bassengliv før det bar på Svensk Kreftskiva! Det hadde ingenting med hverken kreft eller LP skive å gjøre....;)


Men derimot om svenskenes tradisjonelle krepselag, med mengder av kreps, snaps og drikkeviser! Og der kan svenskene virkelig noe vi nordmenn ikke kan : nemlig å synge!! De sang og sang og ALLE var med! Koselige bordkavalerer hadde jeg også - de viste meg hvordan dette skulle gjøres på svensk vis! Så takk, Anna, for at jag ble bjuden!! ;)

Litt hvile igjen før neste post på programmet - og jeg trengte litt hvile etter to kvelder på rad, der hodet og ben ikke fikk hvile før 3 tiden på natten!

Så på søndag bar det til sjømannskirken for Martines innskrivning som konfirmant. Koselig at Jostein skal ha konfirmantgruppen iår - kjempetrivelig kar som er ny i sjømannskirken i høst. Han var kontaktlærer for en niende klasse hjemme i norge og trives sammen med ungdom, så dette blir nok bra! Tror at Martine kommer til å få en kjempefin konfirmasjonstid her i Singapore - både overnatting i kirken, tur til Rawa i Malaysia og andre morsomme ting står på programmet før selve konfirmasjonen som er 1 mai 2011. Velkommen alle sammen!! ;)

Puh....som dere skjønner har det vært en travel helg - jammen deilig med en hvilemandag! ;)

post signature
Posted by Picasa

4 kommentarer:

  1. Så hyggelig at du er igang med litt skriverier igjen! Stemmer det at vi kanskje får gleden av å se dere her i Norge til jul! Guro hadde visst sett noe om det på FB, sa hun. Kos dere i varmen! Klem Kenneth

    SvarSlett
  2. Hei! Ja vi kommer kanskje hjem en tur, men er ikke heeeelt sikre enda. Vi håper på å få en hytte gjennom jobben til Bjørn eller evn leie en hybel eller lignende.....Så hvis dere vet om noe så bare si ifra! Blir litt lenge å bo 14 dager hos mamma og pappa. Tror vi evn kommer hjem den 19!Hils!

    SvarSlett
  3. ---Å--hvorfor det da? Får dere ikke nok omsorg? eller blir det kanskje for mye? -- for lite pasta og koriander, kanskje, men det kan vi ordne på!

    SvarSlett
  4. Hehe - nei bare vi får nok medisterkaker og julemat så er vi fornøyde!! ;) Tenkte mer på plassen - mormor kommer vel også? Men vi finner nok ut av det!! :)

    SvarSlett