fredag 1. mars 2013

Fin fredag!!!!

I dag har jentene og jeg hatt en kjempefin og koselig dag! Først dro vi opp på "båten" på Marina bay Sands Hotel! 57 etasjer opp og knallutsikt over Singapore!! Vi satt oss ned i baren Ku De Ta med oversikt over infinity poolen og utsikt over Singapore. "Nå har vi det fint, tante! ", sa Thea - og det hadde vi virkelig!!!Utsikt til infinity-bassenget


Utsikt over Singapore


Tanta og Thea koser seg!


Vi koser oss enda mer!


Fantastisk utsikt!


Vi venter på et bord i skyggen for jammen var det varmt i sola!Vi venter litt til....


"Nå har vi det fint, tante!"


Deilig jordbærsmoothie!


Smil #1Smil #2


Smil #3

Jentene hadde pakket badetøy for å dra videre til badeland på Sentosa, men fikk plutselig lyst til å være med på High Tea istedenfor. Tror jammen de fikk litt smaken på det gode liv og lyst til å oppleve noe de ikke hadde gjort før - badeland kunne de jo dra på en annen gang! ;) Så vi dro en ørliten tur hjemom før vi satte kursen for Goodwood Park Hotel og British High Tea! Og dette falt i smak hos jentene!


To blide jenter!


Nydelig mat og te! Dypt konsentrerte jenter!


Dagens dessertutskeielse og Thea har forspist seg rett og slett!


Red carpet girls #1Red carpets girls #2


Red carpets girls #3

Vel hjemme begynte jentene prøving av div klær og sminke og retting av hår og jeg vet ikke hva! Alt måtte være perfekt for kveldens girlsnight med 10 venninner!


Og jeg fikk litt tid sammen med denne karen som har vært mye sammen med Evelyn den siste uka! Hehe......Legobygging krever full konsentrasjon!Girlsnight på verandaen i 27 etasje! Eneste gutten som fikk være der var Kristian og han koste seg stort med 10 jenter!
Nå tar vi kvelden her i 27 etasje etter en fin dag! I morgen er det ut på nye eventyr! Men spørs om jeg får sove før eldstemann er i hus........;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar