søndag 30. august 2009

Idag har det nesten vært høstvær i S'pore!! Det har regnet stort sett i hele dag, men temperaturen har vært bra - 27 grader. Vi har hatt en ordentlig innedag - gjort litt kontorarbeid, organisert litt i skapene våre, ryddet og vasket, og ungene har gjort lekser. Så like greit at været var sånn det var - så lokket ikke bassenget!!!

Bjørn har vært i avhør hos politiet idag og det gikk greit. Han får nok en liten bot, men det får han tåle! Vi får bare være glad for at det gikk så bra!

Vi kunne jo ikke være inne hele dagen - så da passet det bra å spise middag ute sammen med en kollega av Bjørn fra Horten. Torstein er her nede på jobb og hadde med seg all posten vår fra Norge. Mamma hadde vært i Andebu og plukket den opp og Torstein tok den altså med ned hit. Veldig greit! Han får nok med seg litt post den andre veien også, tenker jeg!

Idag har vi også snakket med Nina, Are, Sunniva, Simen og Johanne på Skype - veldig koselig selv om vi hadde litt lydproblemer!! Om det skyldes Nuggatti i mikrofonen eller ikke, vites ikke.....!!! Vi har også snakket med Lars, Thea og Ida og det er kjempekoselig - kommer litt nærmere dere hjemme på den måten. Thea skal forresten på leirskole i morgen - så riktig god tur til deg, Thea!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar