mandag 18. oktober 2010

Familien Mørken i Singapore eller Annika Mørken i Singapore?????

Har fått en klage på bloggen min - fra min datter....Hun syns navnet på bloggen vår er misvisende??!! Hva?? Jo, du skriver bare om deg og ditt, sier hun...hmmm...var ikke hun med til Bali, kanskje? Det var da virkelig et bilde av henne der også?? Men mulig det er sånn?? Har ønsket henne hjertelig velkommen til både å skrive et eget innlegg, til å kommentere eller til å komme med forslag, men da er jeg bare teit....Så dette innlegget er viet min kjære datter Martine - eller Martina som hun helst vil kalles!! ;)


Martine/a er ei stort sett veldig grei jente som trives veldig godt med sitt nye liv i Singapore. Hun har funnet seg godt tilrette på skolen og fått mange nye venner fra mange forskjellige land. Matte er IKKE yndlingsfaget hennes - det er derimot Engelsk. Drama liker hun også veldig godt.

Martine/a elsker mat! Men ikke mat fra lokale hawker-sentre.....fordi hun så hvordan de vaska opp der!! ;) Hun er flink til å lage mat også - feil - var flink - før vår gode hjelper Evelyn kom inn i bildet... Nå skjønner hun ikke vitsen med å lage noe selv....hun skjønner heller ikke vitsen med å rydde rommet sitt, re senga si, henge opp klærne sine, sette sko på plass osv.....:(

Martine/a spiller fotball på skolelaget, danser HippHopp når hun kan og har prøvd seg på Zumba! Liker seg på Høyt og Lavt i Norge og på Forest Adventure i Singapore. Aktiv jente!


Før var Martin(e/a) en guttejente som likte seg best i kamuflasjebukser og hatet sminke. Nå har det jammen forandret seg! Til og med bermudashortsen som hører med til skoleuniformen er byttet ut med kort kort skoleuniforms-skjørt! Mamma'n er egentlig fornøyd - syns de shortsene var veldig "sæggete" og ikke særlig pene!

Hmmm....hva mer beskriver Martine/a og livet hennes her i Singapore?? Jo!! Må ikke glemme at hun er en fantastisk storesøster!!! Kjempeflink med Kristian, altså!! Nå om dagen lærer hun han å svømme - og jammen ser det ikke ut som om hun skal lykkes med det prosjektet! Kristian elsker sin søster og når mora kjefter på han, gråter han og roper på Martine/a. Han elsker å sove i senga hennes og det får han lov til i helgene. De to har jammen et godt forhold - det kan man ikke si hun har til den dumme, teite, rare storebroren sin.....


                  Her er de jammen venner alle tre!! Og det gleder jo et mammahjerte!!

                Nå er jeg spent på hva min kjære datter sier om dette innlegget!! Tjihi!
                                            Ha en fin dag og ønsk meg lykke til!! ;))

                                                               Hilsen Annika

1 kommentar:

  1. Martine høres ut som ei skikkelig "go`jente"! Fine bilder. Håper dere storkoser der i Singapore. Singapore er en flott by med masse å by på. Var der sist i mars i fjor på jobbreise. Måtte selvsagt en tur til sentosa :) Håper det blir mange flere turer til Singapore når jeg kommer tilbake på jobb igjen -er hjemme nå med vår lille sønn på 4mnd.

    Ha en fin dag.

    SvarSlett