tirsdag 26. februar 2013

Halvveis.....

Tiden flyr og vi har enda mange ting igjen på lista! Men vi er effektive! I dag har vi syklet på sightseeing, vi har shoppet på Orchard Road, spist lunch, kost oss på Starbucks to ganger og vært på kino på GoldClass!



Deilig frukt til frokost!


Trøtt men blid - sove får vi gjøre senere!


En Spidermann i hus! Kristian har book-week og kan kle seg ut i dag!



Vi er spreke i dag og sykler langs elva. Her er vi i Boat Quay - gamle kinesiske pakkhus møter ny arkitektur!



Her har vi kommet ned i Marina Bay området og vi tøyser litt med Merlion som står på den andre siden! Thea syns det er varmt og er såååå glad for at vi tok syklene og ikke beina! Det hadde blitt varmt! Nå får vi vind i ansiktet og det er deilig! :)


Her ser vi Marina Bay Sands fra den andre siden - Casino og hotel med "båten" på toppen. Vi ser også rett over på The Garden by The Bay.



Ny fotopause!! Motivene i kø i området her!


Her er vi på "DNA" broen som går over bukta! På det øverste bildet skimtes huset vårt rett til venstre for det svarte bygget ved Theas ansikt!


Her er Thea veldig stolt for hun har gjettet riktig på spørsmålet som jeg stilte henne: Hva skal denne broen ligne på? Og hun svarte som sagt helt rett: det menneskelig DNA!


En velfortjent pause på Starbucks - ikke akkurat dumt, syns Thea!


Singapore Flyer - dette bildet ble jo nesten litt skummelt.....



Neste stopp: Merlion! Denne skapningen som er en mellomting av en løve og en havfrue! Her var det masse turister og det eneste stedet Thea har følt seg som nettopp en turist! ;)


STORE krabber og hummere måtte sees nærmere på!

Så var vi hjemme på Rivergate svette og fine! En dusj måtte til og så var vi klare for shopping på Orchard Road! Etter noen timer møtte vi Kristian og Martine på Starbucks - kan jo ikke bare skjemme bort Thea! ;)


Thea foran Ion!


Min lille Ninja og to fine kusiner!


Klare for kino! På GoldClass! Jeg bare ELSKER GoldClass! Vi så The Flight og koste oss med tepper, stresslesser og servering ved bordet! En innholdsrik og fin dag!!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar