onsdag 20. februar 2013

Shopping og sightseeing!

I dag var jeg og Thea invitert til Lion-Dance på skolen til Kristian. Dette er en tradisjonell dans som danses til kinesisk nyttår. Kristian hadde på seg røde klær i dag - lykkefargen til kineserne. Vi fikk se en flott forestilling med HØY lyd! De bruker nemlig trommer til de akrobatiske øvelsene!


Vi var IKKE alene!!! Flotte barn kledd i rødt!


Skikkelig imponerende akrobatikk! Holdt pusten,gitt! Og jenta på toppen var vel ca 5 år, tenker jeg.......


Kristian og hans classmates! Røde og fine og fine vifter hadde de laget også. Kristian opplyste oss dessuten om at han måtte peepee!!;)

Så var det tid for litt sightseeing og planen var å ta Mrt - altså undergrunnsbanen - til Marina Bay....men jammen tok shoppingen oss før vi kom oss på banen! Thea strålende fornøyd!! Men til slutt kom vi oss av gårde og klarte jammen å kjøre feil! ( tanta er ikke så dreven på dette med bane....hun er derimot flink til å ta taxi! ;) ) Men vi fant fram til slutt!!


Thea foran Marina Bay Shopping center med "båten" i bakgrunn. Vi skal opp dit også men må vente til Martine har fri fra skolen en dag.


Thea foran ArtScience Museum der de akkurat nå stiller ut Lego! The Art Of Brick.


Vi handlet IKKE her - det oversteg Theas budsjett!! Thea, Louis Vuitton og Singapores skyline!


Dagens utskeielse! Yummi!


Fornøyd Thea!


Enda mer fornøyd Thea!


Dekorasjon på en av Mrt stasjonene.

Etter dagens lille utskeielse var vi klare for nye opplevelser og tok banen videre til Little India. Der spiste vi lunch i en resturant som var så mørk og rar at det ikke ble noen bilder, men maten var god! Mette og fornøyde ruslet vi videre til Det Beryktede ( iflg Bjørn som ALDRI ville ha gått dit frivillig) Mustafa Center! Dette er et skikkelig harry handelssenter som har ALT - absolutt ALT! Og ikke minst - det er oppe 24 timer i døgnet!!


Thea prøver sko!

Slitne og fornøyde tok vi banen ( vært skikkelig flink i dag....!) hjem og rakk akkurat middagen!


Kose- og tøyse- kusine-tid på sofaen!


Dagens fangst for Thea! Fornøyd frøken!

I morgen skal Thea være med Martine på skolen og så skal de på Orchard Road shopping getterpå. Jeg skal en tur på jobb! Ha en flott kveld! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar