tirsdag 26. februar 2013

Panikk!!!

Alt som skal sees, alt som skal shoppes, og gjerne noen timer i sola også - ikke rart man får panikk når hjemreise nærmer seg!;) Bare å komme seg opp om morgenen iallefall!! I dag begynte vi dagen som vanlig med deilig frokost og så tok vi turen ned 27 etasjer til bassenget her i condoen!


Deilig frokost!


Deilig temperatur!


Deilig i boblebadet!


Og deilig i bassenget!


Så ble Thea litt rastløs fordi hun ikke visste helt om hun var sulten eller om det var shopping hun manglet.....dessuten fikk hun lyst på makroner! Det ble tre ting på en gang, det! Og alle tre ønskene lot seg oppfylle på Tanglin Mall! ;)


Etter noen timer dro vi hjem og hvilte beina litt og ventet på Martine som hadde lang dag på skolen. Så var vi klare igjen - denne gang var det sko som skulle handles! Men uten mat og drikke duger man som kjent ikke! Subway ble redningen i dag!


Neste stopp - lys og laser show på vann ved Marina Bay Sand! En forventningsfull Thea!


Og gjett om det sto til forventningene?


Ja! Hun syns det var kjempefint og vil gjerne se det en annen dag også!!


Lys og såpebobler!


Ganske flott med Singapores skyline som bakgrunn!


Et siste bilde fra dagens skoshopping!
Og kommer innleggene litt hulter til bulter så stemmer nok det ja....ikke bare lett dette med IPad blogging som ikke vil legge inn på riktig dato... Men vi er iallefall ajour! I morgen er det en ny dag med nye muligheter!!! Natta fra 27 etasje!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar