fredag 16. april 2010

Askeproblemer!!

Ja, da ble det ikke noe Norgestur på Bjørn pga askeskyen fra Island. Gjør ikke meg så mye for da får jeg jo ha han her! Men han var nok litt skuffa sjøl....Hadde nok gleda seg til litt vår på hytta, guttetur og div møter og kurs. Men, men....alt går ikke som planlagt bestandig. Han får heller kose seg litt sammen med oss i helgen!

I går kveld måtte vi til legen med Martine. Hun har i en tid nå sliti med en inngrodd negl på storetåa, men igår var det bare verk og vondt, vondt. Så da måtte vi til legen. Og hvor drar man i Singapore? Vi har jo stort sett vært friske og raske siden vi kom, heldigvis, så vi har ikke noe fast lege her nede. Men vi søkte litt på nettet og bare prøvde en som lå like i nærheten. Og vi var heldige! Supereffektiv service får man vel kalle det!! Etter en halvtime var Martine ute igjen med nyoperert tå, antibiotikakur og smertestillende i hånda! I Norge måtte hun nok ha stått et halvt år på venteliste!! Skal tilbake i morgen for å skifte bandasje. Så da har vi fått oss fastlege i Singapore også - får håpe vi ikke behøver å fly ned dørene hans!

I dag har jeg vært sammen med 14 andre damer på deilig lunch hos Zahidah! Vi fikk vårruller, grønnsaker og dipp, kylling med cashewnuts og chili og en annen deilig rett! Ble en laaaang lunch - vi hadde det så koselig! Var vel hjemme igjen halv sju - rakk akkurat middag!! ;) Nå blir det strikking resten av kvelden - har en engel på pinnene og en kjøkkenklut rekker jeg vel også!!

God fredagskveld!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar