lørdag 17. april 2010

Global picnic

I dag har vi vært på OFS på Global picnic. Et kjempestort arrangement med mat fra 82 nasjoner!! Men utrolig varmt....og utrolig upraktisk med barnevogn...neste år får han være hjemme hos Evelyn!! Ellers så var arrangementet helt utrolig velorganisert - og vi som sliter med 17 mai arrangement hjemme i norge!! Kan vel ha noe med størrelsen på skolen kanskje - her er det tross alt 3500 elever og mange som stiller opp!! Iallefall - imponerende hva de får til! Blir ikke bilder - kamera fortsatt ødelagt....Men til mandag skal jeg få levert det....ting tar tid!

Ellers så går det bra med tåa til Martine - skiftet bandasje hos doktoren i dag og alt så bra ut. Han var bare bekymret for om han hadde tatt litt for lite av neglen.....Men var bare å komme igjen! Martine syns det var helt fint!! Ha ha!! Har nok litt vondt selv om hun har fått piller så det holder - medisinerer godt her nede!! Hun er jo i en liten pillerus.....

Ellers så har det vært en kjedelig lørdagskveld - en veldig viktig fotballkamp har visst foregått - så jeg har tilbringet lørdagskvelden alene sammen med boka mi på verandaen i 26 deilige varmegrader!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar